Digitaaliset palvelut

Digitalisaation hyödyntäminen ja liiketoiminnan kehittäminen teknologian avulla vaatii usein pitkäaikaisia ja raskaita investointeja. Usein myös valituista ratkaisuista ja investoinneista irrottautuminen teknologian uudistuessa ei ole taloudellisesti mahdollista loogisessa aikajänteessä. Omien ratkaisujen kehittäminen koituu usein merkittävän kalliiksi ja sitoo merkittäviä pääomaeriä useille tilikausille.

Emtelen avulla sinun ei tarvitse palkata omia asiantuntijoita rakentamaan ja kehittämään omia digitaalisia palveluita. Tämän sijaan kustannustehokkaampi ratkaisu löytyy kehittämällä yhteinen palveluympäristö ja jakamalla kustannukset ostamalla palvelut Emteleltä.

Asiakkaillemme tämä tarjoaa mahdollisuuden siirtyä korjaavasta aikaperusteisesta kunnossapidosta vian estävään ennakoivaan kunnossapitoon. Tämä johtaa merkittäviin kustannussäästöihin ja korkeaan käytettävyyteen. Toimialamme on muutoksessa kohti kaupallisia digitaalisia alustoja ja analytiikkasovelluksia. Näiden rinnalle Emtele on kehittämässä ja soveltamassa tietovirtoja yhdistäviä älykkäitä sovelluksia asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Emtelen avulla

  • Saat käyttöösi tarpeeseesi perustuvan teknologiaratkaisun – ilman suurta investointia!
  • Pääset käsiksi eri toimittajien ratkaisusta koottuun optimoituun teknologia- ja innovaatioympäristöön
  • Yhdistettyjen digitaalisten ratkaisujen käyttö on helppoa Emtelen vastatessa ratkaisujen jatkuvasta toimivuudesta ja käytettävyydestä
  • Digitaalisten työkalujen käyttöönotto onnistuu nopeasti – hyötyjä ja säästöjä alkaa kertyä jo ensimmäisten viikkojen aikana!
  • Maksat vain siitä mitä oikeasti tarvitset ja käytät

 

Emtele tarjoaa yli 10 vuoden 24/7 korkeakäytettävyyspalveluiden kokemusta ja ammattitaitoa sähköisille alustoille ja sovelluksille. Luomme tulevaisuuden palveluita, jotka voidaan joustavasti ottaa ja poistaa käytöstä. Palvelumme huomioivat koko elinkaaren – yksi palvelutuottaja, yksi palveluekosysteemi, yksi hinta!

Kiinnostuitko Emtelen tarjoamista palveluista ja haluat kuulla lisää?