Emtelelle myönnetty ISO9001: 2015 ja ISO27001: 2013 -sertifikaatit

Emtelen toiminnan laatu sekä liiketoiminnan harjoittaminen sähköverkkoyhtiöiden ja kriittisen kommunikaation luottokumppanina on saanut vahvistuksen, kun yritykselle myönnettiin ISO9001: 2015 ja ISO27001: 2013 -sertifikaatit kesäkuussa 2019.

Laatuun panostaminen sekä toiminnan järjestelmällisyys ja kriittisen tiedon turvaaminen ovat Emtelelle ydinarvoja, joihin yritys tulee panostamaan jatkossakin. Pitkäaikaiset yhteistyökumppanuudet paitsi asiakkaidemme myös toimituspartneriverkostomme kanssa edellyttävät meiltä laadukkaiden tiedonhallinta-, johtamis- ja tietoturvajärjestelmien ylläpitämistä ja jatkuvaa kehitystä yli standardien.

Standardien noudattaminen ja siitä myönnetyt sertifikaatit auttavat meitä viestimään liiketoimintamme laadusta ja järjestelmällisestä työstämme myös kansainvälisille asiakkaillemme: tahdomme vastata asiakkaidemme haasteisiin toimimalla esimerkkinä paitsi kriittisen kommunikaation, data-analytiikan ja tietoturvan osalta myös laadukkaita johtamismalleja ja yritysjärjestelmiä hyödyntävänä organisaationa.