Täysin autonominen ja langaton kameravalvonta

OMINAISUUS

Täysin autonominen ja langaton kameravalvonta mullistaa teknisesti hankalien ja väliaikaisten ja tai syrjäisten kohteiden valvonnan. Järjestelmä automaattisesti raportoi hälytykset Emtelen palvelukeskukseen tai sovitusti suoraan asiakkaan järjestelmään.  Automatiikka hahmontunnistuksessa vähentää turhien hälytysten määrää ja palvelin hälyyttää vain kun valvontakohteelle on tunkeuduttu.

Järjestelmä on varustettu HDR päiväkamera ja VGA yökuva infrapunasalamalla jotka takaavat laadukkaat still-kuvat monitorointijärjestelmiin.

ETU

MASI valvontajärjestelmä on suunniteltu haastavimpiin valvontaolosuhteisiin.  Etuja ovat mm. Laajenettavuus sekä soveltuvuus kehävalvontaan. Laitteiden keskinäinen kommunikointi toimii MESH-verkossa ja hälytyskommunikointi tapahtuu mobiiliverkon välityksellä Emtelen tai asiakkaan järjestelmiin.

Erinomainen asennettavuus syrjäisiin, sähköttömiin ja vaihtuviin valvontakohteisiin. Alykkään hälytysjärjestelmän ansiosta laitteen akkukesto on jopa 1 vuosi.  Asennus ja käyttöönotto tapahtuu turvallisesti vain minuuteissä.

HYÖTY

Älykkäällä ja autonomisella kameravalvonnalla saat kiinteällä kuukausihinnalla täydellisen valvontapalvelun avaimet käteen periaaatteella. Me huolehdimme osoittamasi valvontakohteen turvallisuudesta.

masi-bottom-grey

Kiinnostuitko Emtelen tarjoamista palveluista ja haluat kuulla lisää?