MASI – Täysin autonominen ja langaton kameravalvonta

OMINAISUUS

Emtele MASI on täysin autonominen ja langaton kameravalvonta, joka mullistaa teknisesti hankalien ja väliaikaisten ja tai syrjäisten kohteiden valvonnan. Järjestelmä raportoi automaattisesti hälytykset Emtelen palvelukeskukseen tai sovitusti suoraan asiakkaan järjestelmään.

Kameran edistyksellinen automatiikka hahmontunnistuksessa vähentää turhien hälytysten määrää ja palvelin hälyttää vain kun valvontakohteelle on tunkeuduttu.

Järjestelmä on varustettu kahdella HDR-kamerasensorilla, toinen päivä- ja toinen yökäyttöön.  Yökäyttöä parantaa lisäksi infrapunasalama, joka takaa laadukkaat kuvat monitorointijärjestelmiin.

ETU

Emtele MASI -valvontajärjestelmä on suunniteltu haastavimpiin valvontaolosuhteisiin, jossa esimerkiksi jatkuvaa sähkönsaantia tai tietoliikenneyhteyksiä ei ole.

Emtele MASIn avulla

  • valvot tehokkaasti etäisiäkin alueita ja kohteita
  • rakennat toimivan kehävalvonnan vaivattomasti
  • tieto uhkatilanteista välittyy sekunneissa valvontajärjestelmääsi

Kytkettyjen laitteiden keskinäinen kommunikointi toimii MESH-verkossa ja hälytyskommunikointi tapahtuu mobiiliverkon välityksellä Emtelen tai asiakkaan järjestelmiin. Emtele MASI on helposti asennettavissa syrjäisiin, sähköttömiin ja vaihtuviin valvontakohteisiin.

Turva- ja hälytysjärjestelmänsä ansiosta MASI-kameroiden siirtäminen, peittäminen tai muuttaminen aiheuttaa automaattisen hälytyksen – näin pääset heti kartalle mahdollisista uhkatilanteista. Alykkään hälytysjärjestelmän ansiosta laitteen akkukesto on jopa 1 vuosi. Järjestelmän asennus ja käyttöönotto tapahtuu turvallisesti vain minuuteissa.

HYÖTY

Älykkäällä ja autonomisella kameravalvontaratkaisullamme saat kiinteällä kuukausihinnalla täydellisen valvontajärjestelmän palveluna avaimet käteen -periaatteella.

masi-bottom-grey

Kiinnostuitko Emtelen tarjoamista palveluista ja haluat kuulla lisää?