Täysin autonominen ja langaton kameravalvonta

OMINAISUUS

Täysin autonominen ja langaton kameravalvonta mullistaa teknisesti hankalien ja väliaikaisten ja tai syrjäisten kohteiden valvonnan. Järjestelmä automaattisesti raportoi hälytykset Emtelen palvelukeskukseen tai sovitusti suoraan asiakkaan järjestelmään.  Automatiikka hahmontunnistuksessa vähentää turhien hälytysten määrää ja palvelin hälyyttää vain kun valvontakohteelle on tunkeuduttu.

Järjestelmä on varustettu kahdella HDR-kamerasensorilla, toinen päivä- ja toinen yökäyttöön.  Yökäyttöä parantaa lisäksi infrapunasalama, joka takaa laadukkaat kuvat monitorointijärjestelmiin.

ETU

MASI-valvontajärjestelmä on suunniteltu haastavimpiin valvontaolosuhteisiin.  Järjestelmän etuja ovat mm. laajenettavuus sekä soveltuvuus kehävalvontaan. Kytkettyjen laitteiden keskinäinen kommunikointi toimii MESH-verkossa ja hälytyskommunikointi tapahtuu mobiiliverkon välityksellä Emtelen tai asiakkaan järjestelmiin.

Erinomainen asennettavuus syrjäisiin, sähköttömiin ja vaihtuviin valvontakohteisiin. Alykkään hälytysjärjestelmän ansiosta laitteen akkukesto on jopa 1 vuosi.  Järjestelmän asennus ja käyttöönotto tapahtuu turvallisesti vain minuuteissa.

HYÖTY

Älykkäällä ja autonomisella kameravalvontaratkaisullamme saat kiinteällä kuukausihinnalla täydellisen valvontajärjestelmän palveluna avaimet käteen -periaatteella.

masi-bottom-grey

Kiinnostuitko Emtelen tarjoamista palveluista ja haluat kuulla lisää?