OMINAISUUS

Käsittelee ja analysoi tuntien monikameraympäristön videot minuuteissa. VIHI-videoanalytiikkasovellus muuntaa videomateriaalin haettavaksi, toiminnalliseksi ja kvantifioitavaksi. Videoanalytiikka-alusta perustuu konenäön ja tekoälyn yhdistelmälle, joka parantaa toiminnan turvallisuutta ja tehokkuutta ja tarkkuutta uudella ja innovatiivisella tavalla tuottamalla käytännön arvoa videovalvontajärjestelmiin.

  • VIDEOTIIVISTELMÄ: Erottelee kohteet automaattisesti alkuperäisestä videosta ja asettaa ne päällekkäin alkuperäisen videomateriaalin kanssa, jolloin voit tarkastella eri aikoina sattuneita tapahtumia samanaikaisesti. Tuloksena on huomattavasti lyhyempi videosegmentti, josta on helppo tarkastella koko tapahtumaa.
  • MONIKAMERAHAKU: Paikanna nopeasti kiinnostavat ihmiset ja ajoneuvot erilaisten ulkonäkö- ja liikesuodattimien avulla useista eri videolähteistä.
  • SAMANKALTAINEN ULKONÄKÖ -SUODATIN JA KASVOJENTUNNISTUS: Etsi ulkonäöltään samankaltaisia kohteita ja hyödynnä kasvojentunnistusta paikantaaksesi hetkessä etsimäsi ihmiset ja ajoneuvot.
  • TRENDIANALYYSI: Löydä trendejä sekä tavallisia ja poikkeavia havaintoja vertailemalla valitsemasi ajanjakson (päivä, kuukausi, vuosi) kävijä-, jalankulkija- ja liikennemalleja.
  • SUODATTIMIEN ESIASETUKSET: Tallenna, avaa ja tarkastele tallentamiasi suodatinyhdistelmiä kaikissa moduuleissa.

ETU

Videoanalytiikkasovellus VIHI mahdollistaa videomateriaalin nopean tarkastelun ja kohde-etsinnän, kvantitatiiviset videotulokset ja älykkäät hälytykset. Sovellus muuntaa raakavideon toiminnalliseksi älykkyydeksi ja lyhentää merkittävästi turvallisuusuhkien havaitsemiseen ja poistamiseen kuluvaa aikaa ja parantaa turvallisuutta ja toiminnan tehokkuutta.

HYÖTY

Älykäs teknologia ja koneoppiminen videoanalytiikkasoveluksessa mahdollistaa virheettömän ja reaaliaikaisen havainnoinnin ja reagoinnin valvomosta. Analytiikka valvoo videokuvatallennetta ja jättää henkilökunnalle vastuun reagointiin ja päätöksentekoon virheettömästi ja viiveettä. Poikkeamat havaitaan tarkasti ja nopeasti mahdollistaen nopeat toimenpiteet poikkeamien korjaamiseksi.

Mahdollisia käyttökohteita:

  • Kadonnut lapsi löydetään ostoskeskuksessa tai huvipuistossa nopeasti
  • Kaupassa heatmap-sovellus osoittaa asiakkaiden eniten käyttämät alueet osastolla
  • Analytiikkasovelluksella näet minkä tuotteiden luona asiakkaat viipyivät pisimpään ja missä ovat eniten käytetyt kulkureitit
  • Metroissa tunnistetaan ihmisliikenteen määrää ja tunnistetaan kohteita
  • Analysoi liikennevirtoja jälkitallenteista seuraten kohteita ja analysoiden virtaa.

Kiinnostuitko Emtelen tarjoamista palveluista ja haluat kuulla lisää?