Emtele on nyt Emtele Automation – Emtele is now Emtele Automation

DI Joonas Koivuniemi on nimitetty 1.1.2023 alkaen Emtele Oy:n toimitusjohtajaksi

Joonas Koivuniemi on työskennellyt aiemmin eri johtotehtävissä Empower ja sittemmin Enersense yhtiöissä. Hänen ydintehtäviinsä on kuulunut uusien digitalisuuteen perustuvien liiketoimintakonseptien kehitys. Hän jatkaa Emtelen innovatiivisen liiketoimintakonseptin ja kasvuun tähtäävän jatkuvan palvelun liiketoiminnan kehitystä. Emtelen perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Hannu Martikainen tukee strategian kehitystä ja vastaa osaltaan kasvuun tarvittavien resurssien saamisesta hallituksen puheenjohtajana.

Hannu Martikainen korostaa, että Joonas Koivuniemen vahvuudet sekä tieto- ja tietoliikennealueen että energia-alan osaamisessa ja soveltamisessa vahvistavat yhtiön asiakaskeskeistä palvelukehitystä. Digitalisaatiosta ja vihreästä siirtymästä seuraava murros on synnyttänyt energia-alalle tarpeen palveluyhtiöistä, joilla on kyky ottaa vastatakseen kriittisen infran toiminnallisuudesta ja kasvavista vaatimuksista. Joonas Koivuniemen kokemus ja eri johtamisalueiden osaaminen lisäävät Emtelen kyvykkyyttä vastata näihin uusiin haasteisiin.

“Emtele tarjoaa poikkeuksellisen mahdollisuuden luoda yhteiskunnan kannalta kriittiseen toimialaan uutta dynamiikkaa, joka hyödyttää koko kansantaloutta. Ajoitus liittyä Emtelen kokeneeseen tiimiin juuri nyt on herkullinen” toteaa Joonas Koivuniemi.