Emtele on nyt Emtele Automation – Emtele is now Emtele Automation

Synnyimme sähköisissä merkeissä

Emtele syntyi vuonna 2005, kun asiakkaamme halusivat meidät mukaan kehittämään uusia strategioita koneiden ja laitteiden etämonitorointiin.

Tähän tarpeeseen loimme liiketoimintaekosysteemin, jonka avulla oli mahdollista toimittaa laajoja kokonaisratkaisuja. Ja tähän liiketoimintamme perustuu edelleen. Kanssamme voi määritellä avaimet käteen -ratkaisun: pitkäaikaisen, jopa 15 vuoden tai koko elinkaaren pituisen palvelusopimuksen yhden toimijan kanssa.

Emtele ottaa kokonaisvastuun koko toimituksesta ja sen jälkeisestä ylläpidosta ja viankorjauksesta.

Etämonitoroinnin automatisointia

Etämonitoroinnilla tähtäämme laitteiden huollon ja kunnossapidon liiketoimintaprosessien automatisointiin. Tällaisia toteutuksia ei ennemmin ole ollut mahdollista saada saman toimittajan valikoimasta. Tärkeänä osana konseptiamme on patentoimamme ainutlaatuinen viantunnistusratkaisu (VIKE).

Suljetut pilvipalvelu- ja viestintäteknologian ratkaisumme, teknologioiden koordinointi ja kokonaisuuden hallinta ovat alkuajoista huomattavasti monimuotoistuneet. Ja pikantin pisteen i:n päälle on tuonut tietoturvallisuuden hallinta.

Emtele tänään

Olemme nykyisin Suomen markkinajohtaja sähkönjakeluyhtiöiden kaukokäyttö- ja vianpaikallistamisen ratkaisuissa. Sopimuksista kilpailemme laitetoimittajataustaisten kilpailijoidemme kanssa hyvällä menestyksellä. Tuoreimmat asiakkaamme toimivat uusiutuvien energiamuotojen parissa. 

Taustamme on palveluoperaattoripuolella, mikä selittää nimemme lisäksi myös ajatteluamme. Emtele Oy:n liiketoiminta siirtyi uudelle yritykselle helmikuussa 2024. Uuden yrityksen, Emtele Automationin, perustivat Emtelen avainhenkilöstä yhdessä suomalaisten yksityissijoittajien kanssa jatkamaan ja kasvattamaan Emtelen liiketoimintaa ja vahvistamaan olemassa olevia asiakassuhteita.

Ja huomenna

Nämä ratkaisut ovat myös pitemmälle kehitetyn maailmanlaajuisen ennakointiin perustuvan konseptimme perusta. Sen tavoitteena on tarjota asiakkaillemme katkeamatonta virrantuottoa ennustavalla ylläpidolla ja koko infrastruktuurin optimoinnilla.

Kehitämme konseptia ja arvioimme sen näkyvän toiminnassamme lähivuosina.

Missiomme

Emtelen missio on sähköverkon jakelun ja tuotannon häiriöttömyys.

Se tarkoittaa, että parannamme sähköverkkojen luotettavuutta.

Missiomme

Emtelen missio on sähköverkon jakelun ja tuotannon häiriöttömyys.

Se tarkoittaa, että parannamme sähköverkkojen luotettavuutta.

Yhteyshenkilöt

Tuomas Kumpula
Tuomas Kumpula
CEO
+358 40 053 5498
Ville Sallinen
Senior Business Development Director
+358 40 744 8731
Erkki Viitala
R & D
+358 50 595 0900
Joni Ekholm
Joni Ekholm
Customer Success Director
+358 40 508 7308
Kai Rauhamäki
Kai Rauhamäki
Operations Director
Jere Maijala
Jere Maijala
Senior Technical Expert