Emtele on nyt Emtele Automation – Emtele is now Emtele Automation

Emtele – 2021 kasvun vuosi ja 2022 hyvät näkymät

Energiamurros ja yhteiskunnan sähköistyminen edellyttävät merkittäviä panostuksia energiantuotantoon ja jakelujärjestelmiin, luoden  erityistarvetta  tuotteistetuille automaatio- ja tietoliikennepalveluille sekä järkeville kokonaisratkaisuille.

Hyvä esimerkki tästä on Suomessa voimakkaasti kasvava tuulivoimamarkkina. Tuulivoimapuistot sijaitsevat yleensä etäällä asutuskeskuksista ja tietoliikenneinfrasta. Puistojen toiminnan hallinta tapahtuu etänä ja tietoliikenneyhteydet edellyttävät korkean tason tietoturvallisuutta ja käytettävyyttä. Emtele on ratkaissut haasteet FieldCom-tietoliikennepalvelullaan ja saanut hyvää jalansijaa alan johtavien toimijoiden tuulipuistojen hallinnassa. Kahdennetuilla mobiiliyhteyksillä toteutettu tuulipuiston FieldCom-tietoliikennepalvelu on erittäin helppo ja nopea toteuttaa, luotettavuudeltaan huippuluokkaa ja elinkaarikustannuksiltaan lyömätön.

Emtelen liiketoiminta on  kehittynyt hyvin vuoden 2021 aikana ja näkymät vuodelle 2022 ovat hyvät. Viime vuoden teemana meillä oli kannattava kasvu ja positiivinen liiketulos. Näissä myös onnistuimme: edellisvuoteen verrattuna vuoden 2021 liikevaihto kasvoi noin 50 %, koko vuoden liiketulos oli positiivinen jo toisena vuotena peräkkäin ja saman kasvuvauhdin oletetaan jatkuvan edelleen.

Myös organisaatiota on vahvistettu erityisesti myynnin ja markkinoinnin osalta. Vuoden 2021 lopulla Emtelen hallitukseen nimitettiin B2B myynnin ja markkinoinnin todellinen konkari Harry Järn ja huhtikuussa 2022 Emtelen operatiivisessa myynnissä ja markkinoinnissa aloitti aiemmin Empowerilla ja Enersensellä digitaalista liiketoimintaa kehittänyt Joonas Koivuniemi.

Lisätietoa FieldCom -palvelusta emtele.com/fieldcom

Asiantuntijoidemme yhteystiedot emtele.com/yhteystiedot