Emtele on nyt Emtele Automation – Emtele is now Emtele Automation
Sähkö Tale Valo AV -messut mainos

Emtele ja Elseta yhdessä Sähkö Tele Valo Av -messuilla 7.-9.9.2022

Emtele osallistuu yhdessä Elsetan kanssa Sähkö Tele Valo Av -messuille Jyväskylän paviljongissa 7-9.9.2022 osastolla A-105. Messuinfo ja muut tärkeät tiedot löytyvät TÄÄLTÄ

Osastollamme ovat asiantuntijamme kertomassa Emtelen Fiksu verkko™-palveluista. Lisäksi nähtävissä Emtelen VIKE-vikaindikaattorikokoonpanot maakaapeli- ja ilmajohtoasennukseen sekä MUKE-muuntamoautomaatioratkaisumme eri variaatioita. Jaamme osaston kumppanimme Elsetan kanssa, jonka asiantuntijat ovat messuilla esittelemässä yhtiön automaatioratkaisuja.

Elsetan missiona on auttaa energia-alaa vastaamaan nykypäivän ja tulevaisuuden haasteisiin. Elseta on erikoistunut teknologiaan, joka mahdollistaa sähköntuottajien, sähkönjakeluverkkojen ja sähkölaitosten korkealaatuisen toiminnan ja välittömän reagoinnin poikkeustilanteissa. Yhtiön vahvan tuotekehityksen kantava ajatus on tehdä monimutkaisista asioista helppoja. Elsetan Mini RTU on monipuolinen modulaarinen ala-asemaratkaisu jakeluverkon muuntamoautomaatioon sekä sähköntuotantoon.

Veloitukseton rekisteröityminen messukävijäksi ennakkoon onnistuu TÄÄLLÄ.

Nähdään Jyväskylässä!