Emtele on nyt Emtele Automation – Emtele is now Emtele Automation
Wind energy plant near Parndorf, wind turbine, high tension cables

Emtele Oy vahvistaa hallitustaan

Sähköverkkojen ja muun kriittisen infrastruktuurin tuottavuutta ja toiminnan häiriöttömyyttä parantavia automaatio- ja IoT- palveluja toimittava Emtele on kutsunut hallituksen jäseneksi Harry Järnin.

”Harry Järn vahvistaa Emtelen strategista kasvua vahvalla kansainvälisen liiketoiminnan ja erityisesti myynnin osaamisellaan ja kokemuksellaan. Hänellä on ainutlaatuinen kokemus ja osaaminen globaalin myynnin kehittämisessä teknologia- ja palvelualoilla.

Emtelen referenssit sähköverkkojen digitalisaatioon liittyvissä kokonaispalveluissa ovat osaltaan auttaneet Emtelen Smart Grid asiakkaita saavuttamaan maailman huipputason sähkön jakelun häiriöttömyydessä ja tuottavuudessa. Nämä referenssit toimivat vakuutena Emtelen palveluiden ja ratkaisujen ylivoimaisuudesta ja toimivuudesta Suomessa ja kansainvälisesti. Toivotamme Harry Järnin lämpimästi tervetulleeksi Emtelen hallitukseen,” sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Petri Laine.

Harri Järn toteaa seuraavaa: ”Emtelellä on uniikki asema voimakkaasti kasvavilla ja kehittyvillä sähköverkkojen digitalisoituvilla palvelumarkkinoilla. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta lähteä rakentamaan yhdessä muun tiimin kanssa yhtiölle vahvaa kasvua ja asemaa markkinoilla, niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. ”

 

Emtelen hallituksen jäsenet: Petri Laine (puheenjohtaja), Hannu Martikainen, Jaakko Martikainen ja Markus Nummi