Emtele on nyt Emtele Automation – Emtele is now Emtele Automation

Winda Energy luottaa tuulipuistojensa tietoliikenteessä Emtelen FieldCom-palveluun

Winda Energy

Winda Energy Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen tuulivoimatoimija, joka kehittää, rakennuttaa ja operoi tuulivoimapuistoja. Viime vuosina Winda Energy on laajentanut toimintaansa Pohjois-Pohjanmaalta ja Keski-Suomesta koko Suomen alueelle.

Emtelen ja Winda Energyn yhteistyö

Winda ottaa Emtelen FieldCom-palvelun käyttöönsä rakenteilla olevissa hankkeissaan. Puistokohtaiset palvelusopimukset ovat pituudeltaan 10 vuoden mittaisia ja pitävät sisällään käytettyjen teknologioiden elinkaarituen.

Emtelen FieldCom-dataliikennepalvelu Winda Energylle sisältää:

  • Tuulipuistojen dataliikenteen ICT suunnittelun
  • Palveluna toimitettavat tietoliikennelaitteet konfiguroituna, testattuna ja käyttöön otettuna
  • Korkean palvelutason tietoliikenneyhteydet ja tarvittavat integraatiot
  • Tietoturvapalvelun, tietoverkkojen monitoroinnin ja hallinnan
  • Emtelen 24/7 palvelukeskuksen palvelut sekä korkean prioriteetin viankorjauspalvelun

Winda Energy valitsi Emtele FieldCom-palvelut luotettavuuden, kokonaispalvelumallin sekä elinkaarikustannusten vuoksi. Emtele  FieldCom-dataliikennepalvelu tarjoaa ”yhden luukun” kokonaisvaltaisen palvelun, yhdistettynä tietoturvallisiin ratkaisuihin sekä kyvykkyyden vastata asiakaskohtaisiin tarpeisiin. 

Emtele FieldCom

Emtele FieldCom on operatiivisen infrastruktuurin tietoliikennepalvelu, joka on suunniteltu kriittiseen toiminnan jatkuvuuden varmistamiseen. Skaalautuva ja luotettava operaattoritason ympäristö harmonisoi hajautuneet ja vaikeasti ylläpidettävät kaukokäyttöverkot ja -yhteydet.

FieldCom-tietoliikenneratkaisussa yhdistyvät kommunikaatiojärjestelmän toimivuus ja huippuluokan tietoturvallisuus. Näin voimalaitokset, sähkö- ja erotinasemat, muuntamot ja muut sähköverkon kriittiset laitteet ovat luotettavasti yhteydessä valvomoon/käyttökeskukseen ja omiin hallintasovelluksiin.

Lisätietoja Emtelen ja Winda Energyn yhteistyöstä antavat

Marko Reinikainen, Director of Electrical Engineering, Winda Energy,

Ville Sallinen, Concept design and Sales, Emtele.