Emtele on nyt Emtele Automation – Emtele is now Emtele Automation
Wind energy plant near Parndorf, wind turbine, high tension cables

Emtelen vuosi vaihtui mahtavasti – 2020 alkaa Helsingin Sanomien välistä!

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin vauhdikkaasti Emtelellä. Toimistolla ollaan jo täydessä vauhdissa, ja joulun konvehtirasiat ovat jo historian havinaa!

Emtelen vuosi 2020 tulee pitämään sisällään mielenkiintoisia hankkeita sekä kotimaassa että kansainvälisellä kentällä. Mielenkiinto tuottavuutta, toimintavarmuutta ja toimivuutta parantavia ratkaisujamme kohtaan on kasvava – paitsi koti-Suomessa myös yli 7000 kilometrin päässä Japanissa.

Tiistaina 7.1. julkaistussa Helsingin Sanomien Terveysteknologia-mainosliitteessä kerrotaan Emtelen eHealth-ratkaisusta, joka vastaa niin Japanissa kuin Suomessakin ajankohtaiseen terveydenhuollon resurssipulaan. eHealth mahdollistaa potilaan hoito-ohjelman digitalisoinnin, eli potilaan hoitamisen ja tilan seuraamisen etänä älylaitteiden sekä ohjelmistojen avulla. eHealth on aiemmin ollut käytössä paitsi Suomessa myös Euroopassa: ratkaisua käyttäneet sairaalat ja hoitokodit ovat saavuttaneet merkittäviä kustannussäästöjä tinkimättä palvelun laadusta, kun hoitajien aikaa vapautuu rutiinitehtäviltä, dokumentoinnilta ja tietojen tarkistamiselta käytännön hoitotyöhön.

Vuoden aikana tulemme kertomaan lisää yhteistyöyrityksestämme Japanin huippusairaaloiden joukkoon lukeutuvan Kamedan kanssa. Terveysteknologian ja Japanin ohella mielenkiintoisia uutisia on vuoden aikana luvassa myös energiakentältä mm. Intiasta. Kannattaa pysyä kartalla – seuraathan meitä jatkossakin esimerkiksi LinkedInin kautta!

 

Linkki Newspool-uutiskanavan sivuille Terveysteknologian julkaisuun Emtelestä: https://newspool.fi/etahoitoratkaisusta-vientituote-japaniin/